Ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, έπεσε με τη μηχανή του και τραυματίστηκε (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ατύχημα με τη μηχανή του – μεγάλου κυβισμού – είχε πριν λίγες ημέρες ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας. Ο κ. Καρπέτας χτύπησε το δεξί του χέρι και άλλα σημεία του σώματός του, κατά την πτώση του στο οδόστρωμα στην οδό Κορίνθου, στο ύψος της πλατείας Γεωργίου. Μάλιστα χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο!

Αν και κινούνταν με λίγα χιλιόμετρα, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία γλίστρησε στην άσφαλτο. Στο σημείο και προς βοήθεια του αντιπεριφερειάρχη, έσπευσαν δεκάδες θαμώνες καφετεριών στην πλατεία Γεωργίου.

Ο κ. Καρπέτας ένοιωσε αρκετά αργότερα από το ατύχημα, πόνους στο δεξί του χέρι, και μετέβη στο νοσοκομείο. Ο αντιπεριφερειάρχης φέρεται να υπέστη κάταγμα, καθώς χρειάστηκε να του τοποθετηθεί γύψος στο χέρι.

Την Δευτέρα -και καθώς έβγαλε τον γύψο- είδαμε τον αντιπεριφερειάρχη στα γραφεία του 3ου ορόφου της περιφέρειας με ειδικό νάρθηκα στο χέρι. Εκεί μας εξήγησε την περιπέτειά του η οποία ευτυχώς εξελίχθηκε με τον λιγότερο επίπονο τρόπο. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο αντιπεριφερειάρχης φορούσε το κράνος πάνω στη μηχανή του, όπως κάνει πάντα.

Τόνια Σωτηροπούλου: Η σέξι πόζα της σε παραλία του Ιονίου! (ΦΩΤΟ)