Ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας & Περιβάλλοντος Νίκος Μπαλαμπάνης απαντά στον αντιδήμαρχο Ανδρέα Κοτσανά

O Αντιπεριφερειάρχης Νίκος Μπαλαμπάνης απάντησε στον Αντιδήμαρχο Ναυπακτίας Ανδρέα Κοτσανά για τις δηλώσεις που έκανε ο Αντιδήμαρχος κατά του κ. Μπαλαμπάνη και της κ. Σταρακά στο δημοτικό συμβούλιο.   

«Έκπληκτος έμεινα από την «επίθεση» του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος του Δήμου Ναυπακτίας κ.Ανδρέα Κοτσανά (κατά το χθεσινοβραδινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου) τόσο προς το θεσμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, όσο και προς το πρόσωπό μου και την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ.Σταρακά.

Τούτες τις δύσκολες ώρες, το μόνο που θέλω να υπενθυμίσω στον Αντιδήμαρχο, είναι ότι έχει ήδη αρκετά θέματα τα οποία, λόγω αρμοδιοτήτων και πράξεων, πρέπει να διαχειριστεί και εκεί χρειάζεται να στρέψει την προσοχή του και όλες του τις δυνάμεις.

Για εμάς στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προτεραιότητα έχουν οι πολίτες των περιοχών που επλήγησαν και όχι οι προσωπικές επιθέσεις και χαρακτηρισμοί, αφού τέτοιες συμπεριφορές δεν βοηθούν στη λύση των προβλημάτων που δημιούργησε η πρωτοφανής κακοκαιρία στην Αιτωλοακαρνανία».

Δείτε την αναφορά Κοτσανά στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο και την αναφορά του σε Σταρακά και Μπαλαμπάνη με φόντο τις πλημμύρες του Αγρινίου και τις ευθύνες που τους καταλόγισε

nafpaktianews.gr

Η απάντηση της κ. Σταρακά στα όσα είπε στο Δ.Σ. ο κ. Κοτσανάς