Αντιδράσεις στην Κατούνα – Φεύγει η Τράπεζα Πειραιώς

Ακόμη ένα πλήγμα για την χειμαζόμενη τα τελευταία χρόνια τοπική κοινωνία και οικονομία στην Κατούνα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το  κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς κλείνει, κι αυτό μεταφράζεται σε μια ακόμη απώλεια για τους κατοίκους της Κατούνας και της γύρω περιοχής, για τους ντόπιους επαγγελματίες για τους εναπομείναντες αγρότες.

Πρέπει όλοι νομίζω να προβληματιστούμε σοβαρά, κυρίως οι τοπικές αρχές, καταρχήν για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο και να αναζητήσουμε τρόπους αντίδρασης πάντα με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης, χωρίς κραυγές και ακρότητες, για το πώς μπορούμε να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο ή να μετριάσουμε τις επιπτώσεις του.

Γεγονός πάντως είναι πως η τράπεζα στην Κατούνα έχει δικό της κτίριο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε την ενέργειά της αυτή, αλλά μερικοί κάτοικοι δεν την προτιμούσαν και πήγαιναν σε τράπεζες στην Αμφιλοχία και Αγρίνιο.

Με το άκουσμα της είδησης ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κάλεσε την Δημοτική του ομάδα και συνεδριάζει αυτή τη στιγμή και  κάλεσε συνάντηση για περαιτέρω ενέργειες.
Οι κάτοικοι είναι στο πλευρό του Δήμου και περιμένουν τις αποφάσεις του

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ / katounanews.gr

peiraios-katouna

Συνελήφθη 24χρονος Αλβανός στο Αγγελόκαστρο για παράνομη μεταφορά ομοεθνή του