Ανθούλα Μακρή: «Όραμά μου το Αγρίνιο να γίνει κοιτίδα εθελοντισμού» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου Αγρινίου με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέας Αρχή – Τόπος να ζεις»

Για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, στον Δήμο Αγρινίου, μίλησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» Ανθούλα Μακρή.

Η κ. Μακρή αναφέρθηκε στο προσωπικό της όραμα για την επόμενη μέρα μέσα από τον εθελοντισμό ως υπεύθυνη της «Ακτίνας Εθελοντισμού» καθώς και για τα προτερήματα του Γιώργου Παπαναστασίου έναντι των έτερων διεκδικητών του δημαρχιακού θώκου της πόλης.

«Η αγάπη και οι αγκαλιά του κόσμου που καθημερινά νιώθουμε και δεχόμαστε στις περιοδείες μας, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι μπορούμε να επικρατήσουμε από την 1η Κυριακή. Είναι ένας στόχος εφικτός. Κατά τη θητεία της δημοτικής αρχής Παπαναστασίου, η πόλη βγήκε από το τέλμα του παρελθόντος και έγινε εξωστρεφής. Πλέον έχουμε κουλτούρα. Δεν είμαστε άγνωστοι στην Ελλάδα. Παραλάβαμε ένα οικονομικό χάος και μάλιστα μέσα σε δύσκολους οικονομικά καιρούς και βάλαμε τάξη. Ο Γιώργος Παπαναστασίου, είναι ένας νέος πολιτικός με όραμα. Τολμάει, σχεδιάζει και υλοποιεί. Εργάζεται άπειρες ώρες και έχει αδιαμφισβήτητα κάνει έργο. Γι’ αυτό και ζητάμε καθαρή εντολή. Σε ότι με αφορά, δουλεύω σκληρά και αγαπώ τον τόπο μου. Όραμά μου είναι το Αγρίνιο να γίνει κοιτίδα εθελοντισμού. Να έχει το Αγρίνιο εθελοντικό τουρισμό. Καταφέραμε στην «Ακτίνα» να έχουμε άτομα κάθε ηλικίας, πραγματοποιώντας από το μηδέν εκατοντάδες δράσεις σε όλο το φάσμα του Δήμου Αγρινίου» υποστήριξε μεταξύ άλλων η κ. Μακρή.