ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Άνοιξε» και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Άνοιξε» και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

«Άνοιξε» και επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα το «Ανυπότακτο Αγρίνιο» (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Το “Ανυπότακτο Αγρίνιο” “άνοιξε” και επίσημα σήμερα τον προεκλογικό αγώνα συμμετοχής του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με μια συζήτηση – παρουσίαση για το παρελθόν και το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης καλώντας όλους τους κατοίκους του Δήμου Αγρινίου, να συνδιαμορφώσουν με τις θέσεις και τις απόψεις τους τα νέα προγραμματικά προτάγματα της παράταξης και με την παρουσία τους να δηλώσουν τη στήριξή τους στο σχήμα και για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

“Στοχεύουμε και υπερασπιζόμαστε μια ανυπότακτη και κινηματική αυτοδιοίκηση, στην οποία οι ανάγκες των δημοτών θα καθορίζουν τις πολιτικές επιλογές της δημοτικής αρχής και όχι οι πολιτικές επιλογές της τοπικής διοίκησης τις ανάγκες της κοινωνίας” δήλωσε στο sinidisi.gr ο επικεφαλής της παράταξης, Στέλιος Μερμίγκης. Το θέμα της συζήτησης ήταν: «Για μια ανυπότακτη αυτοδιοίκηση – Από τον «Ποσειδώνα» στον «Κλεισθένη». Εισηγητές ήταν ο συγγραφέας Γιώργος Λιερός και ο ιστορικός του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Σκαλιδάκης.

Ταυτόχρονα στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και το ημερολόγιο που εξέδωσε η παράταξη για το 2019 και αφορά στην ιστορική αυτοδιοικητική πραγματικότητα που έζησε η πόλη και οι δημότες της αμέσως μετά την απελευθέρωσή της από τον ΕΛΑΣ το 1944 όπως αναφέρθηκε.

anu

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

Δημοσιεύτηκε από Συνείδηση Εφημερίδα στις Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019

anipotakto-agrinio (1)

anipotakto-agrinio (2)

anipotakto-agrinio (3)

anipotakto-agrinio (4)

anipotakto-agrinio (5)

anipotakto-agrinio (6)

anipotakto-agrinio (7)

anipotakto-agrinio (8)

Παρουσία Αραχωβίτη το 20ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζιζανιολογίας στο Αγρίνιο

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr