Αναβλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Ακτίου – Βόνιτσας λόγω μη απαρτίας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Δεν έγινε τελικά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας,που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Τρίτη 10.7.2018 και ώρα 5:00 μμ, παρότι είχε σαν πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, επειδή δεν υπήρξε απαρτία.
         Η μείζονα αντιπολίτευση αρνήθηκε να παραστεί και απο τους 16 δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ήταν παρόντες μόνο 7 και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι: ο κ. Μωραΐτης Νικόλαος επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και ο κ. Λιάπης Νικόλαος επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες σε Δράση», σύνολο 9 Παρόντες.
        Ο κ. Λιάπης Νικόλαος έθεσε θέμα απαρτίας και τότε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Κουνέλης άρχισε να τηλεφωνεί σε δημοτικούς συμβούλους να προσέλθουν αλλά μάταια με αποτέλεσμα να αναβληθεί!
       Να τονίσουμε ότι η απαξίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως ανώτερου συλλογικού οργάνου της περιοχής μας σήμερα, ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς στο σημερινό συμβούλιο είχε για συζήτηση και λήψη απόφασης  την ανακήρυξη ως Επίτιμου Δημότη Ακτίου-Βόνιτσας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο. 
xiromeronews.gr
simvoulio-aktiou-vonitsas