Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις νέες συλλήψεις φερόμενων μελών της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία (VIDEO)

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι και το απόγευμα, στο Αγρίνιο, μετά από αυθόρμητη προσέλευσή τους, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ακόμη δυο μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία.

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς άνδρες, ηλικίας 30 και 22 ετών, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης σε βάρος των οποίων, είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης της Ανακρίτριας Αγρινίου.

Υπενθυμίζεται ότι, η εγκληματική οργάνωση είχε εξαρθρωθεί στις 27/7/2018, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σε Αιτωλοακαρνανία,  Αττική και Κεφαλληνία, ενώ είχαν συλληφθεί είκοσι μέλη της, ανάμεσα στα  οποία και τα αρχηγικά στελέχη της.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Βίντεο από τις έρευνες των αστυνομικών:

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Τουλάχιστον σε 100 άτομα, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, διέθετε ναρκωτικά η εγκληματική οργάνωση που εξάρθρωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών ΑγρινίουΔείτε βίντεο από τις έρευνες!

Gepostet von Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας am Sonntag, 29. Juli 2018

Σχετικό Δελτίο Τύπου:

28-07-2018: Εξαρθρώθηκε δομημένη πολυμελής εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιτωλοακαρνανία