Γ. Αναγνωστόπουλος προς Π. Παπαγεωργίου: «Είστε πολύ λίγος πολιτικά γι’ αυτόν τον τόπο»

Ο πρώην Δήμαρχος Μεσολογγίου Γιάννης Ανγνωστόπουλος έδωσε στην δημοσιότητα την ακόλουθη επιστολή, μέσω της οποίας απευθύνεται στον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου Παυσανία Παπαγεωργίου. Η επιστολη έχει ως εξής: 

Αγαπητέ νεαρέ,

το ύφος της δήλωσής σας και μόνο δείχνει το πολιτικό ύφος σας. Παρήλθαν πλέον οι εποχές των «μανιφέστων», γυρίζουν σε εποχές του ’40 και ’50.

Οι Δήμαρχοι της Ι.Π. Μεσολογγίου από την Μεταπολίτευση και μετά έβαλαν ένα λιθαράκι ο καθένας για το Μεσολόγγι, να φύγει μπροστά. Αυτοί που διοίκησαν και εμπειρία και ικανότητες είχαν. Περγαμηνές όπως έχεις ΕΣΥ εμείς δεν είχαμε.

Μηλιώνης, Αντωνίου, Ρεπάσος Παλκογιάννης,, Πρεβεζάνος, Αναγνωστόπουλος,  Κατσούλης και νυν κ. Καραπάνος δεν είμαστε παιδιά του κομματικού σωλήνα. Είμαστε άτομα με επαγγέλματα καταξιωμένα στην κοινωνία. Κανένας από εμάς δεν συνέχισε στην κεντρική σκηνή. Είχαμε επαγγέλματα. Είναι δυνατόν να μιλάς για αμόλυντους ΕΣΥ; Η θέση σου είναι θύρα πολιτικής συναλλαγής και όχι προσόντων. Μιλάς ΕΣΥ για προσωπικές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις;

Ένα νεαρό υποψήφιο που θέλει να δοκιμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πρέπει να τον διέπει ήθος, πολιτική σωφροσύνη και πάνω απ’ όλα ταπεινοφροσύνη. Δεν έχετε κανένα από τα τρία. Είστε πολύ λίγος πολιτικά γι’ αυτόν τον τόπο.

 

Ευχαριστώ

Γιάννης Αναγνωστόπουλος  Πρώην Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Διευθυντής ΠΕΔΥ – ΚΥ Αιτωλικού

Υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας

ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Αποκατάσταση οδοποιίας στο Μεσόκαμπο Μεσολογγίου