ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΑμφιλοχία: Δυναμικά για τον Δήμο ο Μάρκος Βασίλας – Στο πλευρό του ο Γιώργος Τσόγκας

Αμφιλοχία: Δυναμικά για τον Δήμο ο Μάρκος Βασίλας – Στο πλευρό του ο Γιώργος Τσόγκας

Αμφιλοχία: Δυναμικά για τον Δήμο ο Μάρκος Βασίλας – Στο πλευρό του ο Γιώργος Τσόγκας

Μεγάλη είναι η απήχηση και η αποδοχή, από τους δημότες της Αμφιλοχίας, της υποψηφιότητας του πρώην Δημάρχου Μενιδίου Μάρκου Βασίλα για τον Δήμο της Αμφιλοχίας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί, σύντομα και επίσημα.

Η δυναμική του κ. Βασίλα δεν εντοπίζεται μόνο στην περιοχή του Μενιδίου, την οποία υπηρέτησε επιτυχημένα ως Δήμαρχος αλλά συναντιέται και στον Ορεινό Βάλτο (πρώην Δήμο Ίναχο) τον οποίο επισκέπτεται συχνά ο κ. Βασίλας και έχει επαφές και συναντήσεις με τους κατοίκους.

Εκείνο, όμως, που ξεχωρίζει στην υποψηφιότητα του Μάρκου Βασίλα και αφορά στη πόλη της Αμφιλοχίας είναι η αμέριστη και χωρίς όρους στήριξη του κ. Γιώργου Τσόγκα, εμβληματικού στελέχους του Κινήματος Αλλαγής στην περιοχή, νυν περιφερειακού συμβούλου με τον κ. Κατσιφάρα, πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό και καταξιωμένο στην τοπική κοινωνία.

Ο Γιώργος Τσόγκας

Σύμφωνα με πληροφορίες την υποψηφιότητα του κ. Βασίλα, αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο στελέχη του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κάτι που ενδεχομένως να επισφραγιστεί και με επίσημη στήριξη.

Αγρίνιο: Από το σχολείο στο νοσοκομείο μαθητής γυμνασίου μετά από καβγά!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr