ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΗ Αμφιλοχία τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η Αμφιλοχία τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Η Αμφιλοχία τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Αθανάσιο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Με την πάνδημη συμμετοχή των Αρχών του τόπου και του ευσεβούς λαού της Αμφιλοχίας, πραγματοποιήθηκε η Πανήγυρις του Ιερού Ναού του Αγίου ενδόξου Αθανασίου πολιούχου της Αμφιλοχίας. Το εσπέρας της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ΄ αρτοκλασίας. Το πρωί σήμερα αγιώνυμον ημέρα της εορτής του Αγίου Αθανασίου, τελέσθηκαν ο Όρθρος και η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.Κ. Κοσμά.
Στη συνέχεια ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου, με περιφορά στην πόλη της Αμφιλοχίας συνοδείας της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου. Με την ολοκλήρωση της τελετής προσφέρθηκε καφέ σε αίθουσα του Αγίου Αθανασίου.
Στον εορτασμό του πολιούχου Αμφιλοχίας , το παρόν έδωσαν, μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής ΑιτωλοακαρνανίαςΓιώργος Βαρεμένος, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης , ο βουλευτής Κώστας Καραγκούνης, οι Αντιπεριφερειάρχες Χριστίνα Σταρακά , Νίκος Μπαλαμπάνης , Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι.

e-maistros.gr

Με λαμπρότητα γιορτάσθηκε ο προστάτης και πολιούχος της Κατούνας Άγιος Αθανάσιος (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr