ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτισμοςΜεταφέρεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Αμφιλοχία

Μεταφέρεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Αμφιλοχία

Μεταφέρεται τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα στην Αμφιλοχία

Μετά την κήρυξη τριήμερου πένθους για τα θύματα που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική, η συναυλία του Γιώργου Νταλάρα μεταφέρεται για την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Ο σκοπός παραμένει ίδιος και έχουμε ακόμα περισσότερο χρόνο να συσπειρωθούμε για αυτή τη σημαντική προσπάθεια.

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, το Λιμάνι της Αμφιλοχίας θα μετατραπεί σε μια απέραντη γιορτή και θα πλημμυρίσει από μελωδίες και τραγούδια του μοναδικού Γιώργου Νταλάρα, που θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την πόλη μας. Τα γεγονότα τρέχουν και δυστυχώς δεν μπορούμε να τα προσπερνάμε. Η μουσική ωστόσο ενώνει και αυτή τη φορά θα  προσπαθήσουμε να γίνει το «φάρμακο»  για εκατοντάδες συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες δοκιμάζονται  από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

Η «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ» ανακοινώνει πως όλα τα κέρδη από τη συναυλία της Δευτέρας θα διατεθούν στους πληγέντες. Ας μετατρέψουμε αυτή τη συναυλία σε γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης, όλοι μαζί ας δηλώσουμε βροντερό “παρών” για εκείνους που μας έχουν ανάγκη.

Μεσίστιες οι σημαίες στα δημοτικά κτίρια του Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr