ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑμφιλοχιαΑμφιλοχία: Παραίτηση Απόστολου Κοιμήση – Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Αμφιλοχία: Παραίτηση Απόστολου Κοιμήση – Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Αμφιλοχία: Παραίτηση Απόστολου Κοιμήση – Ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμφιλοχίας, πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 25 Αυγούστου, η ορκωμοσία του Δημάρχου Γιώργου Κατσούλα, των Δημοτικών – Κοινοτικών Συμβούλων και Τοπικών Προέδρων. Η εκδήλωση τελέστηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα όχι μόνο λόγω της θερμοκρασίας στην αίθουσα αλλά και των θερμών χειροκροτημάτων των παρευρισκομένων. Η τελετή πραγματοποιήθηκε χοροστατούντος του Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.
Απών από την ορκωμοσία ο κ. Απ. Κοιμήσης ο οποίος αποποιήθηκε της εκλογής του και είχε ήδη δηλώσει παραίτηση από τις 21 Αυγούστου. Στην θέση του κ. Κοιμήση ορκίστηκε ο κ. Ιωάννης Καρδούτσος.
Επίσης στην ορκωμοσία παρότι ήταν παρούσα δεν συμμετείχε και δεν υπόγραψε η Δημοτική Σύμβουλος της ΔΕ Μενιδίου κΓεροκόμου Βάια η οποία εκλέχθηκε με τον συνδυασμό «Αναπτυξιακή Προοπτική». Να σημειωθεί ότι η κ. Γεροκόμου είναι επιλαχούσα δημοτική Σύμβουλος καθώς εκκρεμεί η απόφαση του εκλογοδικείου η οποία και αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

e-maistros.gr

Πως θα λειτουργήσουν τα συμβούλια των Κοινοτήτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr