ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑλλού τα κακαρίσματα κι αλλού οι εκλεγμένοι…

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού οι εκλεγμένοι…

Αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού οι εκλεγμένοι…

Κοτζάμ σενάριο θα μπορούσε να γράψει κάποιος για την εβδομάδα των αποτελεσμάτων των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

Οι ανατροπές που έγιναν στα αποτελέσματα αυτών των εκλογών ήταν ανεπανάληπτες! Τα σοκ που πέρασαν οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι διαδέχονταν το ένα το άλλο. Κάποιοι πριν βγουν τα τελικά αποτελέσματα γλεντούσαν και κέρναγαν για την εκλογή τους και κάποιοι άλλοι προσπαθούσαν να πνίξουν την πίκρα τους. Λίγες μέρες όμως μετά τα πράγματα έπαιρναν διαφορετική τροπή και το σκηνικό άλλαζε! Από την Δευτέρα που άρχισε η καταμέτρηση των σταυρών ορισμένοι έστηναν γλέντια και δέχονταν συγχαρητήρια και μάλιστα κάποιοι μιλούσαν για την επόμενη μέρα και τη θέση που θα έπαιρναν! Μέχρι που έφτασε η Παρασκευή.

Την Παρασκευή το βράδυ, Παναγίτσα μου, που λέει και το τραγούδι βγήκαν τα τελικά και το σκηνικό άλλαξε. Κλαυθμοί και οδυρμοί για τους «νικητές» χαρές και γέλια για τους «ηττημένους»! Κάποιοι είχαν πάρει απόφαση ότι έχασαν και προσπαθούσαν να το διαχειριστούν. Ώσπου ήρθε η ανατροπή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας από τους υποψηφίους αποφάσισε να πάρει τηλέφωνο για να μάθει με πόσους ψήφους έχασε.

Η απάντηση που πήρε όμως τον άφησε εμβρόντητο! Εκλέγονταν και μάλιστα με διαφορά πάνω από 100 ψήφους! Στο άκουσμα αυτό ο εκλεγμένος πια δημοτικός σύμβουλος κόντεψε να πάθει συγκοπή. Ξέρετε τι είναι να έχεις πάρει απόφαση ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα επιστρέψεις στην καθημερινότητά σου και να σου έρχεται το μαντάτο ότι όχι μόνο εκλέγεσαι αλλά και με διαφορά; Από την άλλη τι να πει κι ο χαμένος;

Όχι μόνο έμεινε στην απέξω αλλά ξόδεψε κι ένα σωρό χρήματα σε κεράσματα!

Εφημερίδα “Συνείδηση”

Στ’ Αγρίνιο ψήνουν αρνιά!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr