ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΑλλιώς τα περίμενε ο Κωνσταντάρας

Αλλιώς τα περίμενε ο Κωνσταντάρας

Αλλιώς τα περίμενε ο Κωνσταντάρας

Η μάχη για την ΠΕΔ ήταν εξ’ αρχής δύσκολη για τον Σπύρο Κωνσταντάρα, αφού σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας οι εκλογές δεν ανέδειξαν σε δημαρχιακούς θώκους τόσα πολλά στελέχη προερχόμενα από τη ΝΔ, όπως σε άλλες περιοχές.

Όμως με 8 από τις 21 έδρες στο ΔΣ της ΠΕΔ ο Σπύρος Κωνσταντάρας και η παράταξή του θα περίμεναν να καταλάβουν κάποιες θέσεις στο νέο προεδρείο.

Ενδεχομένως ο Σπ. Κωνσταντάρας να υπολόγιζε τη θέση του αντιπροέδρου της ΠΕΔ, αφού λογικά η προεδρεία θα πήγαινε στον δήμαρχο Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλο που κατέλαβε 10 έδρες. Δεν υπολόγισε όμως την ανένδοτη στάση της πλειοψηφούσας παράταξης, η οποία δεν άφησε περιθώρια για αναλογική εκπροσώπηση στο νέο προεδρείο. Έτσι η παράταξη Παπαδόπουλου πήρε όλες τις θέσεις του προεδρείου.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Σπ. Κωνσταντάρας αντέδρασε. Το αν ο δήμαρχος Καλαβρύτων συνιστά το «πολιτικό χθες», όπως λέει ο κ. Κωνσταντάρας, δεν μπορούμε να το πούμε, θα συμφωνήσουμε όμως με τον δήμαρχο Θέρμου στο ότι «τα προβλήματα των δήμων απαιτούν ενιαία αντιμετώπιση, σύνθεση απόψεων και συλλογική δουλειά».

Εφημερίδα «Συνείδηση»

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr