ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΑχαϊαςO Aλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την Ολυμπία Οδό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

O Aλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την Ολυμπία Οδό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

O Aλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την Ολυμπία Οδό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή εγκαινίων και παράδοσης σε κυκλοφορία του οδικού άξονα Κορίνθου-Πατρών πραγματοπιοιήθηκε σήμερα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 Από το βήμα  ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων είπε: Η ολοκλήρωση του έργου έχει ισχυρό συμβολισμό: Δείχνει ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στα πόδια της.Είναι μια μέγα χαράς για την Πελοπόννησο και τη δυτική Ελλάδα.

Προτεραιότητα, και η υλοποίηση του δρόμου Πάτρας-Πύργου. Οι μελέτες έχουν ολοκληρωθεί, προχωρά η δημοπράτηση

Ο νεός δρόμος φέρνει τη δυτική Ελλάδα και την πύλη του λιμανιού της Πάτρας πιο κοντά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Αποδείξαμε ότι ο τρόπος να προχωρούν τα έργα, ακόμη & σε κρίση, είναι να υπάρχει πολιτ.βούληση & συναντίληψη. Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας και στην επέκταση του Προαστιακού.

Στην Πάτρα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για το νέο λιμάνι & μελετώνται προτάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη. Προχωράμε στην ανάπτυξη διπλής σιδηροδρομικής γραμμής στην περιοχή της Πάτρας. Η ανάπτυξη ενός σύγχρονου σιδηροδρομικού δικτύου πρέπει να είναι στις προτεραιότητές μας. «Ανοίγουμε δρόμους. Ανοίγει ο δρόμος που περιόριζε τη Δυτική Ελλάδα στην επαφή της με το κέντρο, ανοίγει και ο δρόμος να βγούμε από την κρίση και την οικονομική επιτροπεία», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή εγκαινίων του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών.

Αυτός είναι ο ισχυρός συμβολισμός των εγκαινίων είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε πως η σημερινή μέρα είναι μέρα χαράς για τη Δυτική Ελλάδα και το μήνυμα που στέλνει είναι ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της” δήλωσε ο πρωθυπουργός.

dete.gr / patrastv

olimpia3

olimpia1

olimpia2

olimpoia3

Bazaar στο Αγρίνιο από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr