Αλβανός ήθελε να φέρει στην Ελλάδα 424 κιλά κάνναβης!

Αλβανός ήθελε να φέρει στην Ελλάδα 424 κιλά κάνναβης! . Η συνεργασία Αστυνομίας και Λιμενικού οδήγησε σε μπλοκάρισμα 424 κιλών κάνναβης από την ελληνική αγορά.

Σύμφωνα με τον »Ελεύθερο Τύπο», η συντονισμένη επιχείρηση των δύο Σωμάτων έφερε χθες τη σύλληψη ενός 42χρονου Αλβανού, ο οποίος προσπάθησε με σκάφος να φέρει από την Αλβανία στην Ελλάδα δεκάδες κιλά χασίς.

Μετά την κατάσχεση των περίπου 10 κιλών ηρωίνης από το Λιμενικό Σώμα, πριν από λίγες μέρες, άλλη μία επιτυχία του Λιμενικού έρχεται να προστεθεί στον κοινό στόχο των δύο Σωμάτων, το 2018 να είναι το έτος κατά των κυκλωμάτων ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αστυνομικός υποδύθηκε τον αγοραστή της ποσότητας και όταν το σκάφος έφτασε στα ελληνικά χωρικά ύδατα, τα πλωτά του Λιμενικού Σώματος από την Ηγουμενίτσα, τη Θεσπρωτία και τη Λευκάδα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον διακινητή να ξεφύγει από την ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «η σύλληψή του ήταν αποτέλεσμα οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας σε παραλιακή περιοχή της Πλαταριάς Θεσπρωτίας, με τη συνδρομή σκαφών των Λιμεναρχείων Ηγουμενίτσας, Κέρκυρας και Λευκάδας».

H υποκρισία του πολιτικού συστήματος