Ακτίνα Εθελοντισμού: Ενημερωτικές δράσεις σε σχολεία του Δήμου Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Συνεχίστηκαν οι ενημερωτικές δράσεις της Ακτίνας Εθελοντισμού σε σχολεία του Δήμου Αγρινίου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού.

Σήμερα οι εθελοντές επισκέφθηκαν το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου, το 3ο και 5ο ΔΣ Αγρινίου προκειμένου να φέρουν σε επαφή τους μικρούς μαθητές με το παγκόσμιο κίνημα του εθελοντισμού. Όπως τόνισε η υπεύθυνη της Ακτίνας Ανθούλα Μακρή: “ αυτό που πετύχαμε όλοι μαζί σήμερα, είναι το Αγρίνιο να αποτελεί σημαντικό πυρήνα εθελοντισμού και προσφοράς, με αναγνωρισμένο έργο σε όλη τη χώρα. Mε τις  δράσεις μας στο Αγρίνιο θα αναδειχτεί η συμβολή που μπορεί να έχει ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης στην προώθηση του εθελοντικού κινήματος, αλλά και τις δυνατότητες περαιτέρω ενεργοποίησης προς την κατεύθυνση αυτή. Για όλους εμάς στην Ακτίνα Εθελοντισμού ο σχεδιασμός και η συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις αποτελεί μια τεράστια δεξαμενή αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας».

Οι δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αιτωλοακαρνανίας ενώ αύριο από τις 10 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. θα γίνει ενημέρωση των πολιτών στον πεζόδρομο της Χ. Τρικούπη παρουσία  του 1ου Ειδικού Γυμνασίου-  Λυκείου  ενώ θα πραγματοποιηθεί  και  έκθεση έργων Εθελοντισμού   Δημοτικών  Σχολείων.

aktina2

aktina3

3ο Δημοτικό
2o Δημοτικό

Δυτική Ελλάδα: Ζούσε για μια εβδομάδα με τον νεκρό σύζυγό της – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα άψυχα σώματα του ζευγαριού που βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους