ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΔυτική Ελλάδα: Άκης Tσελέντης για τη σεισμική δραστηριότητα στην Ηλεία: “Από τον Γενάρη φωνάζω” (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Δυτική Ελλάδα: Άκης Tσελέντης για τη σεισμική δραστηριότητα στην Ηλεία: “Από τον Γενάρη φωνάζω” (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Δυτική Ελλάδα: Άκης Tσελέντης για τη σεισμική δραστηριότητα στην Ηλεία: “Από τον Γενάρη φωνάζω” (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Την ανησυχία του για την σεισμική ακολουθία στον νομό Ηλείας εξέφρασε ο καθηγητής σεισμολογίας Άκης Τσελέντης από το Ναύπλιο όπου βρέθηκε κατά την περιοδεία του ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Τσελέντης ανέφερε πως, από τον Ιανουάριο είχε ενημερώσει πως υπήρχαν σήματα για σεισμό στην περιοχή, ενώ τόνισε πως πρόκειται για φαινόμενο ντόμινο από το σεισμό στην Ζάκυνθο.

Δήλωσε αισιόδοξος πως η περιοχή μπορεί να αντέξει και ένα σεισμό της τάξης των 6 Ρίχτερ αν και πολλά κτίρια έχουν πρόβλημα, ενώ ανέφερε πως πάρα πολλά σχολεία της περιοχής δεν διαθέτουν άδεια, πράγμα απαράδεκτο.

Ο καθηγητής σεισμολογία δεν παρέλειψε να δώσει οδηγίες στους κατοίκους της περιοχής που θα επισκεφθεί την Παρασκευή και όπως τόνισε θα ειπωθούν πράγματα έξω από τα δόντια.

Πηγή – argolikeseidhseis.gr

Σεισμοί στην Ηλεία: Η στιγμή που χτυπούν 4,4 Ρίχτερ – Κλειστά σχολεία, ζημιές και εικόνες ανατριχιαστικές (ΦΩΤΟ + VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr