Σάλος από καταγγελίες για ξυλοδαρμό αστυνομικού από συγγενείς του βουλευτή της Χρυσής Αυγής K. Μπαρμπαρούση

– Παρόν στο επεισοδιο φέρεται να ήταν και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούσης
– Το περιστατικό έγινε μέσα σε καφενείο του Αγρινίου όπου οι συγγενείς του βουλευτή φέρονται να χτύπησαν τον αστυνομικό
– Το… ξύλο φαίνεται πως ήρθε ως συνέχεια χθεσινού καβγά με αφορμή την… προτεραιότητα με το αυτοκίνητο
– Θα σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία για την εμπλοκή Μπαρμπαρούση στην υπόθεση και θα σταλεί στη Βουλή

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ένας συγγενής (μάλλον εξάδελφος) του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση, χθες, είχε φραστικό επεισόδιο με έναν αστυνομικό -που υπηρετεί στην Αθήνα- για το ποιος είχε προτεραιότητα να περάσει με το αυτοκίνητο. Όπως φαίνεται όμως, η διαφωνία τους δεν τελείωσε εκεί.

Σήμερα και ενώ ο αστυνομικός ήταν μέσα σε καφενείο, στην περιοχή Ξηρόμερο, δύο αυτοκίνητα σταμάτησαν απ’ έξω και βγήκαν από αυτά συγγενείς του ανθρώπου με τον οποίο είχε χθες τη διαφωνία. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο βουλευτής Κώστας Μπαρμπαρούσης λένε οι πληροφορίες.

Κρατώντας αντικείμενα στα χέρια, οι άνθρωποι αυτοί -παραουσία του Κ. Μπαρμπαρούση- φέρονται να χτύπησαν τον αστυνομικό ο οποίος τραυματίστηκε. Οι πληροφορίες λένε ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Σύμφωνα με πηγές του newsit.gr με αυτεπάγγελτη διαδικασία, θα γίνει έρευνα για συμβάν και θα σχηματιστεί δικογραφία με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης (επειδή οι άνθρωποι πήγαν στο καφενείο κρατώντας αντικείμενα).

Μάλιστα, η δικογραφία θα διαχωριστεί και μετά το σχηματισμό της θα αποσταλλεί στη βουλή το «κομμάτι» της που θα αφορά την εμπλοκή του βουλευτή Μπαρμπαρούση.

newsit.gr