Συνάντηση Βαρεμένου με την Δημοτική Αρχή Ναυπακτίας για τη «Nostos» Expo 2016

Mε τον Β’ Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργο Βαρεμένο πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας ο Δήμαρχος Ναυπακτίας Παναγιώτης Λουκόπουλος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Γιάννη Σύψα και Κώστα Καρακώστα με κεντρικό θέμα συζήτησης τη «Nostos» Greek Alternative Tourism Expo 2016.

Ο κ. Βαρεμένος έλαβε γνώση των στοχεύσεων και των επιδιώξεων της 1ης Έκθεσης για τον Ελληνικό Εναλλακτικό Τουρισμό και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πορεία των προετοιμασιών δηλώνοντας τη στήριξή του στην όλη προσπάθεια.

Όπως επισημάνθηκε και από τις δύο πλευρές, με αφορμή τη «Nostos» Expo 2016 θα τεθούν οι βάσεις για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την περαιτέρω ανάπτυξη του θεματικού τουρισμού στη χώρα μας. Παράλληλα τονίστηκε πως η εξωστρέφεια με την οποία αρχίζει να αντιμετωπίζει ο Δήμος Ναυπακτίας το κομμάτι του τουρισμού λειτουργεί ενισχυτικά στο να καταστεί η «Nostos» Greek Alternative Tourism Expo θεσμός. Προς αυτή την κατεύθυνση λειτουργούν οι επαφές που έχουν γίνει με τα Γραφεία του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού προκειμένου τουριστικοί πράκτορες από το εξωτερικό να βρεθούν στην Έκθεση και να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τους συμμετέχοντες εκθέτες.

Βαρεμένος