Ξαφνικό μπουρίνι σκοτείνιασε το Αντίρριο – Θύμισε «μουσώνα» – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Γύρω γύρω από την Πάτρα το πάνε οι ξαφνικές μπόρες εν μέσω του καλοκαιριού. Απέναντι στο Αντίρριο ξέσπασε πριν περίπου τρία τέταρτα με μία ώρα, κατά τις 16.15 μπουρίνι και σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, σε κάποια σημεία έπεσε και χαλάζι.

Από το ξαφνικό μπουρίνι που ήταν εμφανές από την πλευρά του Ρίου, του Καστελόκαμπου και της Γέφυρας, σκοτείνιασε ο ουρανός ενώ η εικόνα όπως ανέφερε ο συνάδελφος δημοσιογράφος του thebest.gr, Γιάννης Πομώνης που τράβηξε τις φωτό και το βίντεο ενώ βρισκόταν στην πλευρά του Ρίου, θύμιζε κάτι από «μουσώνα».

Η εικόνα αυτή του φυσικού φαινομένου, σπάνια εν μέσω του μήνα Αύγουστου προκάλεσε όπως ήταν φυσικό το ενδιαφέρον των λουόμενων στην πλευρά του Ρίου και όσοι έκαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα ή την ηλιοθεραπεία τους, πήραν τα κινητά τους τηλέφωνα κι άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες.

Το φαινόμενο το πρόσεξαν όλοι ενώ συνάμα έλεγαν πως ήσαν τυχεροί που η έξαφνη κακοκαιρία δεν ήρθε προς την Πάτρα μιας και θα τους χάλαγε το μπάνιο και την ανάπαυλα στην παραλία.