Κλειστές για τα αυτοκίνητα – Ανοικτές για τους πεζούς από σήμερα οι παραλίες της Ναυπάκτου

Σε ισχύ τέθηκε από σήμερα η εφαρμογή του μέτρου για το κλείσιμο των παραλιακών οδών Γριμπόβου και Ψανής για την κυκλοφορία των οχημάτων και το άνοιγμά τους για τους πεζούς. Το μέτρο θα ισχύσει έως και τις 15 Σεπτεμβρίου, δίνοντας τη δυνατότητα σε πεζούς, ποδηλάτες και παιδιά να απολαύσουν την ελεύθερη διέλευσή τους στους παραλιακούς δρόμους.

Όπως είχε αναφερθεί από τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Αντώνη Φράγκο κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στις 6 Μαΐου, και μετά από διαβούλευση που είχε πραγματοποιηθεί με το Σύλλογο των Καφεπωλών και Εστιατόρων, στην οποία συμμετείχαν και ξενοδόχοι, «υπάρχει αυτή τη στιγμή η προηγούμενη απόφαση που βρίσκεται σε ισχύ και η οποία αφορά και στο Γρίμποβο και στην Ψανή.

Η πρότασή μας για φέτος είναι να μείνουμε στην προηγούμενη αυτή απόφαση, η οποία προβλέπει για το συγκεκριμένο τρίμηνο από 15 Ιουνίου έως 15 Σεπτεμβρίου το καθεστώς πεζοδρόμησης να παραμείνει ως έχει και τοτο Σεπτέμβριο να αρχίσει ουσιαστική διαβούλευση με τους καφεπώλες, τους ξενοδόχους και τους υπόλοιπους φορείς προκειμένου να κατεβάσουμε πολύ νωρίς πρόταση για το 2016″.

 

Πηγή:lepantomag.gr