Πρέβεζα: Κι άλλο τροχαίο στην διασταύρωση καρμανιόλα, Ζαλόγγου και Μ. Μερκούρης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Άλλο ένα τροχαίο προστέθηκε στην μακρά λίστα των όσων έχουν σημειωθεί στην διασταύρωση καρμανιόλα στην καρδιά της Πρέβεζας. Πρόκειται για την συμβολή των οδών, Μ. Μερκούρη, διπλής κατεύθυνσης και Ζαλόγγου μονής κατεύθυνσης. Παρά το γεγονός, επί της Ζαλόγγου, δύο μεγάλα STOP «βγάζουν» μάτι, εντούτοις αυτά συνεχώς παραβιάζονται. Δεκάδες οδηγοί είναι αυτοί που διέρχονται καθημερινά από την συγκεκριμένη διασταύρωση και οι περισσότεροι έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών είτε αφορά τους ίδιους είτε άλλους προπορευόμενους. Δίκυκλα, Ι.Χ., αλλά και φορτηγά διέρχονται καθημερινά από το σημείο, ενώ πολλές οι περιπτώσεις με οχήματα που κινούνται επί της Μερκούρη, να περνούν με μεγάλες ταχύτητες την διασταύρωση.

Οι περιπτώσεις που από καθαρή τύχη δεν σημειώθηκε κάποιο τροχαίο εκατοντάδες. Όπως αρκετές και οι περιπτώσεις όπου έχουν σημειωθεί συγκρούσεις οχημάτων άλλα με υλικές ζημιές μόνο και άλλα με τραυματισμούς. Είναι θέμα χρόνου πλέον να συμβεί κάτι σοβαρό, κάτι που το απευχόμαστε όλοι. Δεν μπορεί όμως να αφήνονται όλα στην τύχη και στην απροσεξία κάποιων οδηγών. Αλλά και στην σύνεση των περισσοτέρων που κινούνται επί της Μ. Μερκούρη και σταματούν στην διασταύρωση, αν και έχουν προτεραιότητα, προκειμένου να ελέγξουν μήπως από την Ζαλόγγου εμφανιστεί ο «μαχητής» της ασφάλτου. Ένα ακόμα λοιπόν τροχαίο σημειώθηκε μετά το μεσημέρι, σήμερα (Δευτέρα) στην συγκεκριμένη διασταύρωση. Τα δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στην συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, το ένα από αυτά φαίνεται χτύπησε ελαφρά άλλο παρκαρισμένο όχημα, το οποίο δεν υπέστη ζημιές.

Τα δύο όμως οχήματα που εμπλέκονται άμεσα στο τροχαίο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ δύο από τους επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, με αλαφρά τραύματα. Πρόκειται για έναν νεαρό και ένα ανήλικο αγοράκι. Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Πρέβεζας.

www.pamepreveza.gr

mpwyzWo2

mpwyzWo4

mpwyzWo1

mpwyzWo3