Βγήκαν μαχαίρια στο τροχαίο

Σε σοβαρή κατάσταση ο τραυματίας μετά από τον διαπληκτισμό

 

Βγήκαν μαχαίρια στο τροχαίο

 

Μέσα σε φρεάτιο κοντά στο σημείο του τροχαίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 σιδερογροθιές και 1 μαχαίρι για τα οποία ερευνάται σε ποιόν ανήκουν. Γνώριμος ο δράστης στην αστυνομία από συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση και σε εκβιασμούς κατ εξακολούθηση

 

 

Τροχαίο ατύχημα συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 12.20 στη συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Γρηγορίου Λαμπράκη στο Αγρίνιο. Αρχικά, ενεπλάκησαν στο ατύχημα ένα αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο και εν συνεχεία  στο τροχαίο «προστέθηκε» και ένα δεύτερο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του δικύκλου, γεννηθείς το 1995, μετά από τον έντονο διαπληκτισμό που ακολούθησε σύμφωνα με την αστυνομία τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον οδηγό του αυτοκινήτου που αναμίχτηκε στην σύγκρουση αρχικά, γεννηθέντα το 1984 και ετράπη σε φυγή. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα στον λαιμό και την κοιλιά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα προσπάθησε να απεγκλωβίσει τον οδηγό και τους επιβάτες του δεύτερου αυτοκινήτου το οποίο από την σύγκρουση είχε ανατραπεί. Παράλληλα, ξεκίνησαν και οι έρευνες τις αστυνομίας για τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα πάντα με την αστυνομία συνελήφθη χθες το πρωί στις 08.00. Κατά τις έρευνες της αστυνομίας στο σημείο του ατυχήματος και μέσα σε αποχετευτικό φρεάτιο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 2 σιδερογροθιές και 1 μαχαίρι τα οποία ερευνώνται σε ποιόν ανήκουν.

Ο δράστης και οδηγός του δικύκλου είναι γνώριμος της αστυνομίας από την συμμετοχής του κατά το παρελθόν σε υποθέσεις εγκληματικής οργάνωσης και εκβιασμούς κατ εξακολούθηση. Για την συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Κων/νος Χονδρός