Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου – Πυροβόλησε στον αέρα ο δράστης! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Νεότερη ενημέρωση: Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του sinidisi.gr βγαίνοντας από τα ΕΛΤΑ ο δράστης πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό, και στη συνέχεια πέταξε το πιστόλι. Το χρηματικό ποσό που άρπαξε αγγίζει τα 5.200 ευρώ, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του έχοντας ήδη λάβει δαχτυλικά αποτυπώματα. Ο ληστής μπαίνοντας στο κατάστημα, ακινητοποίησε έναν πελάτη και αρχικά τον προϊστάμενο προτάσσοντας το όπλο στο κεφάλι του και τον οδήγησε πίσω από ένα παραβάν. Ακολούθως έκανε άνω κάτω το χώρο ανοίγοντας συρτάρια και φακέλους, άρπαξε το χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε. Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός και έχουν στηθεί μπλόκα σε κάθε σημείο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Άγνωστο παραμένει αν διέφυγε πεζός ή αν επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στην περιοχή καταφθάνουν και αξιωματικοί από την Ασφάλεια Πάτρας για να λάβουν μέρος στις έρευνες.

Νεότερη ενημέρωση: Η μηχανή του δράστη βρέθηκε εγκαταλελειμμένη μεταξύ Παναιτωλίου και Αβόρανης και πιθανότατα ο ληστής, είτε επιβιβάστηκε σε όχημα συνεργού για να διαφύγει, είτε νωρίτερα είχε σταθμεύσει όχημα στην περιοχή. Δεν αποκλείεται πάντως να διέφυγε ακόμα και πεζός. Μάλιστα φέρεται να πέταξε το όπλο σε κοντινή απόσταση από τα ΕΛΤΑ, το οποίο έχει περισυλλεγεί από τους αστυνομικούς. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η λεία του δράστη ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ περίπου.

Πρώτη ενημέρωση:

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Παναιτωλίου σημειώθηκε σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης φορούσε κράνος και κρατώντας ένα περίστροφο μπήκε στο κατάστημα και ζήτησε χρήματα από πελάτη ενώ υπάλληλος του έδωσε άγνωστο για την ώρα χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Νίκος Αγγελόπουλος

ΒΗΚΗΞΛΞΗΛΗΞ

ΦΓΞΓΗΓΗΞΛΗΞΛΗΞ

ΦΓΞΦΓΞΦΓΞΦΓΞ

                                                                       Το όπλο του δράστη

ΔΦΓΞΦΓΓΗΚΓΗΚ

ΦΓΚΞΚΓΗΚ

ΧΔΗΨΦΞΨΞ

ΩΓΚΒΝΝΜΝΜ.ΜΝ.

ΩΓΞΚΗΚΚ

                                              Το σημείο που βρέθηκε η μηχανή του ληστή

ΦΓΞΓΗΛΓΗΞΛΗΞΛ

ΔΦΓΔΦΓΔΦ

ΔΦΗΔΦΗΔΦΗ

ΦΓΚΓΗΚΓΗΚΓΗ

ΦΓΞΚΦΚΦΓΚ

ΔΦΓΞΦΓΞΦΓΞΓΦΞ