Αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας – Από την Τροχαία στο Α.Τ. Αγρινίου ο Η. Καραΐσκος (ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ SINΙDISI.GR)

Ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί οι μεταθέσεις των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και φέρνουν αρκετές αλλαγές στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, «προεξάρχοντος» του Αστυνόμου Α’ Ηλία Καραΐσκου, ο οποίος μετατέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου, από το Τμήμα Τροχαίας που μέχρι σήμερα υπηρετούσε ως Διοικητής. Την Τροχαία αναλαμβάνει ο Αστυνόμος Α’ Μιχάλης Τζιακώστας ο οποίος μέχρι πρότινος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου. Διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου τοποθετείται ο Υποδιευθυντής Κώστας Σπυρόπουλος από το Τμήμα Μεταγωγών. Αλλαγές καταγράφονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας και Βόνιτσας το οποίο αναλαμβάνει ο Αστυνόμος Β’ Δημήτρης Γρηγορόπουλος, ερχόμενος από την Τροχαία Μεσολογγίου. Ο μέχρι πρότινος Διοικητής του Τμήματος, Αστυνόμος Α’ Ανδρέας Παπαδημητρίου μετατίθεται στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου. Την ίδια στιγμή αρκετοί αξιωματικοί μετακινούνται από υπηρεσίες της Αθήνας, τόσο στο Επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όσο και στο Αστυνομικό Τμήμα Αγρινίου.

Αλλαγές όμως σημειώθηκαν και στο Μεσολόγγι, στην έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας. Ειδικότερα, στο Τμήμα Τροχαίας, στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και Γαβαλούς.

Νίκος Αγγελόπουλος