Αγρίνιο: Σταματάνε οι διακοπές νερού

Η αλόγιστη χρήση νερού έπαιξε σημαντικό ρόλο

Σταματάνε οι διακοπές νερού

Ολοκληρώνεται η προληπτική διαδικασία που ακολούθησε η ΔΕΥΑ Αγρινίου, ώστε το δίκτυο του νερού να έχει την απαιτούμενη ισορροπία και να είναι γεμάτο

Σε πολλές περιοχές του δήμου Αγρινίου όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν παράπονα από πολίτες, οι οποίοι έλεγαν ότι οι ανακοινωμένες ώρες διακοπής του νερού δεν συμβάδιζαν με τις πραγματικές ή ότι η διακοπή διαρκούσε περισσότερο από τον χρόνο που θα έπρεπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση. Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑ Αγρινίου κ. Μίμη Σκορδόπουλο συνέβησαν διακοπές νερού σε κάποιες περιοχές του δήμου για προληπτικούς λόγους, ώστε εκεί το δίκτυο να αποκτήσει εκ νέου την απαιτούμενη ισορροπία που χρειάζεται, αφού λόγω καλοκαιριού και ζέστης πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού. Συγκεκριμένα, λόγω πιέσεων του δικτύου στα ψηλά σημεία υπήρχε το φαινόμενο αυτό.

Από την Κυριακή και στο εξής η έλλειψη νερού άρχισε σε σημαντικό βαθμό να εκλείπει, αφού η  ισορροπία του δικτύου είναι γεγονός και πάλι, ενώ όσο περνούν οι μέρες, ανεξαρτήτως της ποσότητας νερού που θα καταναλώνει ο καθένας, δεν θα υπάρχει πρόβλημα, αν και τόσο ο κ. Σκορδόπουλος, όσο και οι υπόλοιποι γνώστες της ΔΕΥΑ Αγρινίου συμβουλεύουν πως η αλόγιστη χρήση νερού ποτέ δεν είναι καλή.  Την Κυριακή και χθες, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει η ΔΕΥΑ Αγρινίου, δεν υπήρξε πουθενά στον δήμο Αγρινίου έλλειψη νερού, αφού η προληπτική διαδικασία που ακολουθήθηκε ολοκληρώθηκε κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της.

Κων/νος Χονδρός