Διοργάνωση… εισιτήριο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Περισσότεροι αθλητές από κάθε άλλη φορά συμμετείχαν στο Wakeboard Τριχωνίδας

Κέρδισε τις εντυπώσεις η διοργάνωση

 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή διοργάνωση του 7ου Τrichonian Wakeboard στην λίμνη Τριχωνίδα. Οι συμμετοχές «έσπασαν» κάθε ρεκόρ που είχε καταγραφεί μέχρι και σήμερα σε αγώνα κυπέλλου ανά την Ελλάδα! Συμμετείχαν περισσότεροι από 47 αθλητές, οι οποίοι μαζί με τα επιτελεία τους κατέφθασαν από τους αθλητικούς ομίλους της Βουλιαγμένης, της Βάρκιζας, της Πάρου, της Χαλκίδας, της Λευκάδας και της Κέρκυρας, ενώ συμμετείχε και ο αθλητικός όμιλος Αγρινίου. Μάλιστα, οι περισσότεροι αθλητές που συμμετείχαν στο 7ο Wakeboard της Τριχωνίδας αποτελούν την αφρόκρεμα του αγωνίσματος σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ εκπροσωπούν την Ελλάδα σε αγώνες του εξωτερικού, καταγράφοντας πολλές και σημαντικές διακρίσεις.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, οι προκριματικοί αγώνες που διεξήχθησαν το Σάββατο ολοκληρώθηκαν μετά τις 20.30 το βράδυ, ενώ είχαν ξεκινήσει στις 9 το πρωί! Η λίμνη Τριχωνίδα αποτέλεσε από την Παρασκευή, ημέρα προπονήσεων των ομάδων και πόλο έλξης για πολίτες από ολόκληρη την περιοχή. Η διοργάνωση ήταν κατά κοινή ομολογία ήταν άψογη και βελτιωμένη σε σχέση με άλλα χρόνια. Διοργανωτές, ήταν ο Αθλητικός Σύλλογος Αγρινίου «Τρίτωνας», η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, ενώ η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου.

img_9218 img_9735

Το Σάββατο, εκτός από το πλήθος του κόσμου που βρέθηκε στην Δογρή για να απολαύσει το θέαμα και τα κόλπα των αθλητών μέσα στην Τριχωνίδα, παρέστη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά. Την δεύτερη και τελευταία ημέρα, την Κυριακή, που έγιναν οι απονομές και η επίσημη λήξη των αγώνων, στην Τριχωνίδα βρέθηκαν ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγρινίου Δημήτρης Τζιώλης και οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Γκρίζης, Γιώργος Μελιάδης, Ανδρέας Καλαμπαλίκης και Όλγα Σαλακίδου.

Ο «Τρίτωνας» είναι από τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας με μαθητές κάθε ηλικίας όχι μόνο από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, αλλά ακόμη και από την Κέρκυρα, οι οποίοι έρχονται συχνά στην Τριχωνίδα για προπόνηση, αλλά και να απολαύσουν το φυσικό τοπίο.

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»