Μ. Τριανταφύλλου: «Δεν θα πάρουμε νέα μέτρα»

Η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα χαρτιά της στον "ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8" για πρόωρες εκλογές και δημοσκοπήσεις «Η χώρα χρειάζεται σοβαρές δράσεις για το…

Τριανταφύλλου-Μαρία

Η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, άνοιξε τα χαρτιά της στον "ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8" για πρόωρες εκλογές και δημοσκοπήσεις

«Η χώρα χρειάζεται σοβαρές δράσεις για το λαϊκό συμφέρον»

 

Οξεία κριτική στην Αξιωματική Αντιπολίτευση για την στάση που κρατά προτάσσοντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, διαψεύδοντας ταυτόχρονα ότι δεν βρίσκονται προ των πυλών νέα μέτρα και περικοπές, άσκησε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» η Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου.

«Η Νέα Δημοκρατία ζητάει εκλογές την στιγμή που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ηττηθεί σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση με το ΠΑΣΟΚ έφτασαν μέχρι εδώ την χώρα, και ζητούν εκλογές. Ομολογώ πως όντως η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη και δεν κρύβω κάτω από το χαλί τις δυσκολίες της συμφωνίας. Όλοι όμως κρινόμαστε από τον Ελληνικό λαό. Υπάρχουν πεπραγμένα τόσο για την Κυβέρνηση, όσο και για την Αντιπολίτευση, η οποία επιδίδεται σε μία ακατάσχετη εκλογολογία. Αμφιβάλλω και θα συμφωνήσω με τον Αλέξη Τσίπρα αν και οι ίδιοι το πιστεύουν αυτό. Στο σημείο που βρισκόμαστε, η χώρα χρειάζεται σοβαρές δράσεις με μοναδικό σκοπό το λαϊκό συμφέρον» ανέφερε η κ. Τριανταφύλλου για να σχολιάσει στη συνέχεια τα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τα σενάρια που θέλουν, νέα μέτρα και περικοπές να βρίσκονται στον ορίζοντα.

«Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η αξιοπιστία και το κύρος των δημοσκοπήσεων έχουν πληγεί. Εμείς βέβαια τις παρακολουθούμε και ομολογούμε ότι ο κόσμος είναι λογικό να έχει δεύτερες σκέψεις. Σε ότι αφορά μέτρα και περικοπές, αυτό που έχω να πω στην παρούσα φάση, είναι ότι αν εξαιρέσουμε τα 15 προαπαιτούμενα που έχουν συμφωνηθεί, δεν βλέπω να λαμβάνονται επιπρόσθετα».

Και όλα αυτά βέβαια, λίγες στροφές πριν την ΔΕΘ, εκεί όπου οι πολιτικοί αρχηγοί, θα… βγάλουν απ’ τη φαρέτρα τα βέλη τους.

Νίκος Αγγελόπουλος για την εφημερίδα "Συνείδηση"