Στην Κλόκοβα την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας!

Παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου - Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού», επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών…

tsipras-maximou11468508524

Παράδοση στην κυκλοφορία των σηράγγων Δερβενίου και του τμήματος Κορίνθου - Κιάτου της «Ολυμπίας Οδού», επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης της σήραγγας Κλόκοβας «Ιόνιας Οδού» από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα

Ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης, σας προσκαλεί στην παράδοση σε κυκλοφορία έργων της «Ολυμπίας Οδού» και επιθεώρηση των έργων της «Ολυμπίας Οδού» και «Ιόνιας Οδού», την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016 στους Νομούς Κορινθίας και Αιτωλοακαρνανίας.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Αλέξης Τσίπρας.

Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:

  • Παράδοση στην κυκλοφορία του τμήματος Αρχαίας Κορίνθου-Κιάτου, μήκους 20 χιλιομέτρων, του πρώτου πλήρους τμήματος αυτοκινητοδρόμου του οδικού άξονα της «Ολυμπίας Οδού». Ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας θα απευθύνει χαιρετισμό στο ΣΕΑ Κιάτου (16ο χλμ στο ρεύμα Κορίνθου-Πατρών) στις 11 πμ.
  • Παράδοση στην κυκλοφορία των δύο σηράγγων παράκαμψης Δερβενίου Κορινθίας, μήκους 670 και 535 μέτρων αντίστοιχα και της νέας γέφυρας διέλευσης νότιουκλάδου του αυτοκινητοδρόμου «Ολυμπίας Οδού»από τον ποταμό Δερβένι, μήκους 122 μέτρων. Η παράδοση των έργων στην κυκλοφορία θα γίνει από τον Πρωθυπουργό, κ. Αλέξη Τσίπρα,στην είσοδο της πρώτης σήραγγας Δερβενίου (κατεύθυνση από Πάτρα προς Κόρινθο) στη 1 μμ.
  • Επιθεώρηση εργοταξίων κατά μήκος της «Ολυμπίας Οδού» και των εργασιών ολοκλήρωσης του έργουδιάνοιξης και κατασκευής των δίδυμων σηράγγων Κλόκοβας Αιτωλοακαρνανίας της «Ιόνιας Οδού», μήκους 2,9 χλμ ανά κλάδο και κατεύθυνση. Ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας,θα επισκεφθεί το έργο από το σημείο εισόδου σηράγγων (περιοχή Ρίζα Αιτωλοακαρνανίας) στις 4 μμ.

Σημείωση: Για τη μετάβαση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης:

  • Από την Αθήνα θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Υπουργείο ΥΠΟΜΕΔΙ (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε Παπάγος), το πρωί της Παρασκευής 2/9/2016 στις 8:30 π.μ..
  • Από την Πάτρα θα αναχωρήσει λεωφορείο από το Δημοτικό πάρκινγκ στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Τερψιθέας, την Παρασκευή 2/9/2016 στις 8:15 π.μ..