ΕΕΔΕ: Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση

Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο για στελέχη επιχειρήσεων Παρέχεται 10% έκπτωση για δηλώσεις συμμετοχής έως 10/9/2016 Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο…

Ημερίδα-για-τα-απόβλητα-των-ελαιοτριβείων-στο-Επιμελητήριο-Αιτωλοακαρνανίας-2-540x300

Επιχειρήσεων στο Αγρίνιο για στελέχη επιχειρήσεων

Παρέχεται 10% έκπτωση για δηλώσεις συμμετοχής έως 10/9/2016

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στο Αγρίνιο.

Τη σημερινή εποχή που η ανάπτυξη είναι το ζητούμενο, η ΕΕΔΕ συμβάλει στην κάλυψη της γνώσης παρέχοντας τα εργαλεία που θα απογειώσουν τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες. Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνές επιχειρησιακό περιβάλλον, ιδιαίτερα σήμερα που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης. Απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Το πρόγραμμα διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερη εβδομάδα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν διεξάγονται μαθήματα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους Μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από τον κόσμο των επιχειρήσεων που θα ταξιδεύουν από την Αθήνα στο Αγρίνιο για τις ανάγκες του προγράμματος.

Στα 27 χρόνια λειτουργίας του Προγράμματος πάνω από 2.000 εταιρίες έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους, ενώ έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά περισσότερα από 4.200 στελέχη.

Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για αιτήσεις συμμετοχής που θα υποβληθούν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου, παρέχεται έκπτωση της τάξεως του 10%.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ.

Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 336 352, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr

δγσδγδσγΤο υψηλό επίπεδο του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε συνδυασμό με το κύρος που χαρακτηρίζει το όνομα της ΕΕΔΕ, ήταν οι κυρίαρχοι λόγοι που με οδήγησαν στο να επιλέξω και να παρακολουθήσω το πρόγραμμα.

Βασισμένο στις πραγματικές ανάγκες της απαιτητικής αγοράς, το Μεταπτυχιακό μου έδωσε τα αναγκαία εφόδια προκειμένου να μπορέσω να διαχειριστώ πλήρως καταστάσεις σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και δυναμικό περιβάλλον. Παρακολουθώντας το πρόγραμμα, απέκτησα μια σφαιρική και ολοκληρωμένη εικόνα της σύγχρονης επιχείρησης, ώστε αποτελεσματικά να μπορώ να ωθώ μπροστά την επιχείρηση και την καριέρα μου. 

Θεόδωρος Αλεξάκος

COMMERCIAL DIRECTOR, NIREUS S.A.

σησησδησδησδηΑποφοίτησα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων της ΕΕΔΕ πριν μερικά χρόνια και εκτιμώ ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ένα σημαντικό εργαλείο για κάθε εργαζόμενο ο οποίος θέλει να εξελιχθεί στην εργασία του καθώς και να αναρριχηθεί στην ιεραρχία του οργανισμού που εργάζεται. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η κωδικοποίηση των γνώσεων που λαμβάνεις καθώς επίσης και η σύνδεση τους με τα πραγματικά προβλήματα που πρόκειται να αντιμετωπίσεις και να επιλύσεις καθημερινά.

Μέσα από το Μεταπτυχιακό αυτό αύξησα την ατομική μου απόδοση και μπόρεσα να επιτύχω τους προσωπικούς μου στόχους σε συνάρτηση με τους επιχειρησιακούς στόχους που η Διοίκηση της εταιρίας που εργάζομαι είχε θέσει.

Χρήστος Γεωργίου
HR MANAGER, DODONI S.A.