3ο Αντάμωμα Βαλμαδιωτών (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Ανταμώματος  Βαλμαδιωτών χθες Σάββατο 20 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας εκτέθηκαν…

21

Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Βαλμάδας ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 3ου Ανταμώματος  Βαλμαδιωτών χθες Σάββατο 20 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της θείας Λειτουργίας εκτέθηκαν για προσκύνημα ιερά λείψανα του Αγίου Ανδρέου του Ερημίτη, μετά από συνεννόηση και ευλογία του Μητροπολίτη μας κ. κ. Κοσμά. Όπως είναι γνωστό ο άγιος εμόνασε και εκοιμήθη στην επαρχία Βάλτου και συγκεκριμένα στην ομώνυμη σπηλιά του όρους Καλάνα (ή Κανάλα) στην περιοχή του παλιού Χαλκιόπουλου Βάλτου. Μετά τη θεία λειτουργία ακολούθησε κέρασμα όλων των παρευρισκομένων στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.
Η παρουσία των Βαλμαδιωτών στη γενέτειρά τους ήταν για άλλη μια φορά πολύ μεγάλη, ενώ παρευρέθηκαν και κάτοικοι από τα γύρω χωριά του Βάλτου.

Αντάμωμα Βαλμαδιωτών 2016 – Θεία Λειτουργία

Αντάμωμα Βαλμαδιωτών 2016 – Λήψη από drone
 βίντεο-φωτογραφίες: Χρήστος Αλεξόπουλος