Η Ασφάλεια Μεσολογγίου συνέλαβε δυο άτομα για κλοπή

Λίγες ώρες χρειάστηκε η Ασφάλεια Μεσολογγίου για να εντοπίσει τους δράστες της κλοπής που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σπίτι στο Μεσολόγγι. Άγνωστοι, όπως…

bfe6976b068714de39e22e378e3c8fa6_L

Λίγες ώρες χρειάστηκε η Ασφάλεια Μεσολογγίου για να εντοπίσει τους δράστες της κλοπής που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε σπίτι στο Μεσολόγγι.

Άγνωστοι, όπως αναφέρει το aixminews.gr, εισέβαλαν σε σπίτι τα ξημερώματα μεταξύ 3 και 6 το πρωί απ’ όπου αφαίρεσαν ένα κινητό και 200 ευρώ. Επίσης από άλλο σπίτι είχε κλαπεί ένα ακόμη κινητό. Οι παθόντες έκαναν καταγγελία και η Ασφάλεια ξεκίνησε της αναζητήσεις. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας εντόπισε τέσσερα άτομα, τρείς άνδρες και μια γυναίκα, έξω από ένα σπίτι στο Αιτωλικό που οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτα και τα πλησίασαν για έλεγχο. Στη θέα των αστυνομικών οι δύο άνδρες τράπηκαν σε φυγή ενώ ο ένας άνδρας η Ελληνοαμερικανίδα γυναίκα προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Στον έλεγχο που έγινε βρέθηκαν πάνω στον άνδρα το ένα κινητό και τα 200 ευρώ. Κλήθηκε ο ένας παθόντας που αναγνώρισε το κινητό του το οποίο του αποδόθηκε καθώς και τα 200 ευρώ που είχαν κλαπεί από το σπίτι του. Τα δυο άτομα κρατούνται και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Και σε αυτή την περίπτωση όπως και σε αρκετές ακόμα, η Ασφάλεια έδρασε άμεσα και κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες προκειμένου και οι πολίτες να αισθάνονται πιο ασφαλείς, αφού οι κλοπές έχουν γίνει συχνό φαινόμενο.