Νέα σφοδρή επίθεση Καζαντζή σε Παπαναστασίου

Τον λόγο πήρε μετά από πολύωρη αναμονή στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καζαντζής, ο οποίος επιτέθηκε στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.  Ο κ.…

IMG_20160627_192406

Τον λόγο πήρε μετά από πολύωρη αναμονή στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Καζαντζής, ο οποίος επιτέθηκε στο Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.  Ο κ. Καζαντζής διευκρίνισε πως «δεν ζήτησα ποτέ από τον Παπαναστασίου καμία καρέκλα. Έχει το δικαίωμα να αλλάζει τους Αντιδημάρχους, αλλά ουσιαστικά ενήργησε αντίθετα με την βούληση του κόσμου. Ο Παπαναστασίου με την ενέργεια αυτή δείχνει την «γνώση» του στον Καλλικράτη, αλλά και την παρορμητικότητα της ενέργειάς του».

Επίσης, ο κ. Καζαντζής συνέχισε λέγοντας πως «διάγω με αξιοπρέπεια το βίο μου στα κοινά. Προσβλήθηκα ουκ ολίγες φορές», ενώ αναφέρθηκε και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Αγρινίου, κάτι που είχε κάνει και στην προ ημερών συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει υπογραμμίζοντας ότι «ο Γενικός Γραμματέας είναι άριστος γνώστης του αντικειμένου του και διαθέτει καλή προσωπικότητα, ωστόσο δεν έλαβε λαϊκή εντολή από το κόσμο.  Δεν άσκησα ποτέ τα καθήκοντά μου, καθώς με παρέκαμπταν. Δεν θέλησα να με κατηγορήσουν για ρήξη», ενώ, απευθυνόμενος προσωπικά στο Δήμαρχο Αγρινίου, ανέφερε «κρύψου όσο θέλεις, κρύψου σπίτι σου, στην τουαλέτα, στο γραφείο σου. Θα είμαι εδώ» καθώς την ώρα που μιλούσε ο κ. Παπαναστασίου απουσίαζε από τη θέση του.

Κώστας Χονδρός