Η επίσημη θέση της Αστυνομίας για την εξιχνιάση της ληστείας στο Σταθά Αμφιλοχίας

Εξιχνιάστηκε, μετά από συνεχή έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσσού Βάλτου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ληστεία που…

diarixi_tempo24.gr_

Εξιχνιάστηκε, μετά από συνεχή έρευνα, των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσσού Βάλτου σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ληστεία που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του έτους 2011, στο Σταθά Αμφιλοχίας.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, στις (7-6-2011), τα ξημερώματα, στον Σταθά, ο 28χρονος ενεργώντας από κοινού με ένα ακόμη συνεργό του, που αναζητείται, εισήλθαν σε οικία που διέμεναν δύο ηλικιωμένοι ημεδαποί, ηλικίας 84 και 78 ετών, όπου με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (18.000) ευρώ.

Κατά την εξερεύνηση του τόπου του περιστατικού, βρέθηκαν και συλλέχθηκαν,  από τους αστυνομικούς του Εγκληματολογικού Γραφείου, αποτυπώματα, μέρος των οποίων, μετά από συνεχή έρευνα, ταυτοποιήθηκαν ότι ανήκουν στον 28χρονο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.