Ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου την 28-02-2016 στο Studio «ΠΙΘΑΡΙ». Παρά…

ΠΑΙΔ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος αποκριάτικος χορός του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων των Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Αγρινίου την 28-02-2016 στο Studio «ΠΙΘΑΡΙ». Παρά τις δυσμενείς επικρατούσες συνθήκες (διαδιδόμενες ιώσεις) ο φιλόξενος χώρος κατακλύστηκε από παιδικές χαρούμενες φωνές και από γονείς, όπου πραγματικά απόλαυσαν τις εκπλήξεις και το πρόγραμμα το οποίο επεξεργάστηκε το Δ.Σ του συλλόγου.

pol-xoros-paidikoi4-600-x-450

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. ΤΑΦΙΑΔΗΣ Νικόλαος δήλωσε :

Ο Σύλλογός μας καταστατικά αποβλέπει στην υλοποίηση κάθε ενδεικνυόμενης   ενέργειας, που αποσκοπεί στην καλύτερη λειτουργία των   παιδικών – βρεφονηπιακών   σταθμών του διευρυμένου Δήμου Αγρινίου. Πέραν του θεσμικού ρόλου που κατέχει, προσπαθεί από την ίδρυσή του(2002) να είναι ουσιαστικός υποστηρικτής της παιδαγωγικής διαδικασίας. Αυτό αναμφισβήτητα πραγματώνεται με την ποικιλόμορφη βοήθεια, που ανά πάσα στιγμή προσφέρει και που ταυτόχρονα αναβαθμίζει το ρόλο του σε γόνιμο. Σημειώνεται δε ότι οι παραγωγικές δράσεις του είναι συνάρτηση της οικονομικής του δυνατότητάς του, η οποία πηγάζει αποκλειστικά από τις συνδρομές των γονέων/κηδεμόνων. Συγκεκριμένα η καταλυτική βοήθεια, που προσφέρθηκε από το σύλλογό μας  εώς   σήμερα  ανέρχεται  συνολικά στο ποσό των 14.177,27 €.

pol-xoros-paidikoi2-450-x-600

Επίσης είναι γνωστό ότι ο Δήμος Αγρινίου αποτελεί τη μοναδική Δημοτική Αρχή, που δεν έχει τροφεία και συγχρόνως προσπαθεί με τον υπάρχοντα υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, που διαθέτει, να καλύπτει ανάγκες των παιδικών σταθμών. Επιβεβλημένη καθίσταται και η αναφορά τόσο στο εκπαιδευτικό όσο και στο βοηθητικό προσωπικό, που δραστηριοποιείται στου δημοτικούς παιδικούς σταθμούς με προσφορά αξιοσημείωτη. Θεωρούμε ότι με την υπάρχουσα συνεργασία, μπορεί να παρακαμφθεί αρκετός χρόνος, που θα   αποτελούσε τροχοπέδη στην δυναμική και την αποτελεσματικότητα του κοινού μας έργου. Σε κάθε περίπτωση ο σύλλογός μας με φιλότιμο και ψυχή συμβάλλει τα μέγιστα και προσπαθεί συνεχώς. Ευελπιστούμε ότι με την συμμετοχή όλων μας, στο βαθμό, που μας επιτρέπεται και μας αναλογεί, θα πράττουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας

pol-xoros-paidikoi3-600-x-450

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστούμε τον εμπορικό κόσμο της πόλης του Αγρινίου για την αμέριστη στήριξή τους στη σημερινή γιορτή και   ιδιαίτερα το κατάστημα Baby Paradise , Επιγραφές FIRMA , Εκτυπωτική Εταιρεία Χ. Αθανασίου.

pol-xoros-paidikoi5-600-x-320