Ποιοι θα διεκδικήσουν την προεδρεία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Φαβορί και αουτσάιντερ – Οι σίγουροι και οι… ανα  ποφάσιστοι Σιγή ιχθύος από τους δύο Βουλευτές του νομού Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι εσωκομματικές διαδικασίες…

nd

Φαβορί και αουτσάιντερ – Οι σίγουροι και οι… ανα  ποφάσιστοι

Σιγή ιχθύος από τους δύο Βουλευτές του νομού

Στην τελική ευθεία

εισέρχονται οι εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη των νέων προέδρων των Δημοτικών Οργανώσεων καθώς και των κατά τόπους Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών του κόμματος (ΝΟΔΕ). Οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας θα διεξαχθούν σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο στις 17 Απριλίου και ήδη σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα για την εσωκομματική «μάχη». Η «Σ» έχει όλο το παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα των οποίων το όνομά τους εμπλέκεται με πιθανή υποψηφιότητά τους για την προεδρεία της τοπικής κομματικής οργάνωσης.

Κώστας Σύρρος

Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται σε φάση αναμονής, «ζυγίζοντας» τα δεδομένα για ενδεχόμενη νέα υποψηφιότητά του. Οι πληροφορίες θέλουν τον κ. Σύρρο τελικά να κατέρχεται εκ νέου ως υποψήφιος διεκδικώντας για μία ακόμη φορά το τιμόνι της τοπικής οργάνωσης, αν και ο ίδιος σύμφωνα με το περιβάλλον του θα ξεκαθαρίσει την στάση του το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Φώτης Τσόλκας

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου της Νέας Δημοκρατίας θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα διεκδικήσει την προεδρεία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» έχει ξεκινήσει σειρά επαφών με τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος οι οποίοι τον παροτρύνουν προς την κατεύθυνση αυτή, ενώ και ο ίδιος δεν κρύβει την επιθυμία του να κατέλθει ως υποψήφιος. 

Γιώργος Μελιάδης

Το όνομα του αντιδημάρχου Αγρινίου και υποψήφιου Προέδρου για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας στις προηγούμενες εκλογές, διακινήθηκε τις τελευταίες μέρες στην περιοχή. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι οι πληροφορίες αυτές ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, δηλώνοντας πλήρως αφοσιωμένος στο έργο του στην Δημοτική Αρχή Αγρινίου.

Τάσος Σκαρμούτσος

Πρόκειται για Δημοτικό Σύμβουλο Μεσολογγίου με την παράταξη της πλειοψηφίας, του οποίου το όνομα συζητείται έντονα τελευταία στην πρωτεύουσα του νομού. Πληροφορίες θέλουν η υποψηφιότητά του να προωθείται από κύκλους της Δημοτικής Αρχής, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει λάβει ακόμα την οριστική του απόφαση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται, το επόμενο χρονικό διάστημα νέα ονόματα να πέσουν στο τραπέζι, ενώ για την ώρα σιγή ιχθύος τηρούν οι δύο Βουλευτές του κόμματος Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης.

aggelopoulos