Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στο Αγρίνιο για κλοπή πορτοφολιού

Αναζητείται ο 34χρονος συνεργός του τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί Συνελήφθη, χθες (12-1-2015) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου,…

ΜΠΛΟΚΟ11

Αναζητείται ο 34χρονος συνεργός του τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί

Συνελήφθη, χθες (12-1-2015) το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου και ενός 34χρονου συνεργού του που αναζητείται σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δυο δράστες επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο πλησίασαν μια 34χρονη ημεδαπή και με τη μέθοδο της απασχόλησης της αφαίρεσαν το πορτοφόλι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ.

Για την διερεύνηση της υπόθεσης ενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη το απόγευμα της ίδιας μέρας, από  αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και τη σύλληψή του, ενώ από την έρευνα που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν και τα πλήρη στοιχεία του 34χρονου συνεργού του.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Την προανάκριση και τις έρευνες οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου.