Σύλληψη και τιμωρία ζητούν οι Δασοφύλακες μέσω ανακοίνωσης για το περιστατικό με τον συνάδελφό τους στην Κανδήλα

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Περιστατικό  επίθεσης κατά συνάδελφου Δασοφύλακα,αυτή την φορά στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας,   έρχεται  να προστεθεί  στα τόσα  καθημερινά  περιστατικά  βίας πού  αντιμετωπίζουν  οι  δασοφύλακες  κατά  τήν εκτέλεση  των  καθηκόντων  τους.

Στην Τ.Κ. Κανδήλα του Δήμου  Ξηρομέρου  Αιτωλοακαρνανίας  στις 15-12-2015 ημέρα  Τρίτη και  ώρα  13:00  μ.μ  λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε  αρχικά  φραστκά  στον συνάδελφο δασοφύλακα , (γιαί  εφαρμόζοντας  τον  Νόμο, τού   υπέβαλε μήνυση  για  παράνομη  υλοτομία,) και  στην   συνέχεια   χειροδίκησε  εναντίον  του  με   συνέπεια να  του  προξενήσει  εκδορές  σε διάφορα σημεία του σώματος του και του προσώπου του.

Ο συνάδελφος   με   την   βοήθεια   πολίτη   που   έτρεξε   αμέσως     στο    σημείο  κατάφερε  να  ξεφύγει  από  τον   δράστη , και ενημέρωσε  την  υπηρεσία  του  καθώς  καί  το  ΑΤ. Βόνιτσας  γιά  βοήθεια.

Ο    ίδιος    τραυματισμένος     μεταφέρθηκε   από   συγγενικό  του   πρόσωπο   στο Κ.Υ  Βόνιτσας  και  έπειτα   από  τις  πρώτες   εξετάσεις   μεταφέρθηκε  για  νοσηλεία  στο  ΓΝ. Πρέβεζας.

Το Α.Τ Βόνιτσας μετά από εντολή του Κ.Διοικητή  έστειλε κλιμάκιο αστυνομικών στην  περιοχή  για  την σύλληψη  του  δράστη στο πλαίσιο  του  αυτοφώρου.