Αγωνία για τους δυο εξαφανισθέντες από το Αγρίνιο!

Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν μέχρι σήμερα οι αναζητήσεις για τα δυο άτομα που αγνοούνται , σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στην περιοχή του Αγρινίου και που…

Κανένα αποτέλεσμα δεν έχουν μέχρι σήμερα οι αναζητήσεις για τα δυο άτομα που αγνοούνται , σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις στην περιοχή του Αγρινίου και που εξαφανίστηκαν στις 7 και 8 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τον 55χρονο (φωτο) Γεράσιμο Καλιακμάνη που τα ίχνη του χάθηκαν από το νοσοκομείο του Αγρινίου στις 7 του μηνός και για τον οποίο οι οικείοι του βρίσκονται σε κατάσταση αγωνίας, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πλέον και χαρτιά στο Αγρίνιο με την φωτογραφία του, που έχουν τοιχοκολληθεί σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Όποιος γνωρίζει κάτι για τον 55χρονο που κατοικούσε στην Παντάνασσα μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 6975-735122 και 6977-030196

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου για τον 55χρονο μετά την εξαφάνιση του έγιναν έρευνες στην περιοχή του Αγγελοκάστρου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή, άκαρπες είναι και οι έρευνες για την 70χρονη Κωνσταντίνα Μαντζώρου που έχει χαθεί από το πρωί της Κυριακής 8 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση – έκκληση των οικείων της, η 70χρονη έφυγε από το σπίτι της στην οδό Δελφών 33 για να επισκεφθεί φίλη της στην οδό Καρπενησίου (σημ. Εθνικής Αντιστάσεως).
Κατά την τελευταία της εμφάνιση φορούσε βυσσινί φόρμα, πάνω-κάτω, είναι αδύνατη και έχει ύψος 1.60.
Πρόκειται για άτομο με άνοια και χρόνια ψύχωση και παρακαλείται όποιος έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει με την οικογένειά της στο τηλέφωνο 6944-762598.