Γιορτάζουν οι Πολύτεκνοι την Κυριακή

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια εορτή των προστατών των πολυτέκνων οικογενειών Αγίων ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ και ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά Αγίων τέκνων…

adsgasg

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την ετήσια εορτή των προστατών των πολυτέκνων οικογενειών Αγίων ΤΕΡΕΝΤΙΟΥ και ΝΕΟΝΙΛΛΗΣ και των επτά Αγίων τέκνων τους, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015,στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου.

Η εορτή περιλαμβάνει ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ από 07.00 έως 09.45 π.μ, ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ και Θείο Κήρυγμα.

Με την ευκαιρία του εορτασμού των Αγίων μας προβάλλουμε το παμμέγιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το γένος μας και δεν είναι άλλο από το δημογραφικό που επικρέμεται ως Εφιάλτης και απειλεί με συρρίκνωση το Έθνος μας. Επιπλέον συνδέεται άμεσα με το ασφαλιστικό και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας. Αν δε σε αυτά προσθέσουμε και την ανεργία των νέων τότε όλοι αντιλαμβανόμαστε τι μέλει γενέσθαι.

Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα να ενσκήψουν με αίσθημα ευθύνης και υψηλού καθήκοντος, να δώσουν τις δέουσες λύσεις για να στηριχθεί ο Λαός στις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει και να σταματήσει επιτέλους η αντιπολυτεκνική , αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική πολιτική των τελευταίων ετών.

Εμείς προτείναμε κατ επανάληψη μέτρα και τρόπους , επιφυλασσόμαστε και στο άμεσο μέλλον να επανέλθουμε με αναλυτικές προτάσεις. Το δίχως άλλο η πολιτική ηγεσία είναι υποχρεωμένη να δώσει λύσεις, γιατί όταν σε μια χώρα υπερτερούν κατά πολύ οι θάνατοι των γεννήσεων , αυτή η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό και κανείς δεν μπορεί να εφησυχάζει και να αδιαφορεί.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ