Άνοιξε τις πύλες του το κολυμβητήριο – Νέες παρεμβάσεις στο στάδιο

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών αλλά και ενηλίκων, άνοιξε τις πύλες του χθες το ανακαινισμένο πλέον Κολυμβητήριο Αγρινίου στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης», με αφορμή την…

kolimvitirio-dak-agriniou

Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών αλλά και ενηλίκων, άνοιξε τις πύλες του χθες το ανακαινισμένο πλέον Κολυμβητήριο Αγρινίου στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης», με αφορμή την έναρξη της χειμερινής Κολυμβητικής περιόδου. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από τη Δημοτική Αρχή άλλαξαν άρδην την όψη του Κολυμβητηρίου, το οποίο βρισκόταν σε τραγική κατάσταση. Πλέον οι εγκαταστάσεις πληρούν τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές του υγρού στίβου, ενώ ταυτόχρονα προστέθηκαν συστήματα απολύμανσης και αυτόματης χλωρίωσης του νερού, που δεν υπήρχαν πριν.

«Με χαρά υποδεχθήκαμε δεκάδες κολυμβητές, οι οποίοι πλέον θα αθλούνται σε υψηλά δεδομένα και προδιαγραφές. Παραλάβαμε μία τραγική κατάσταση την οποία καταφέραμε να αναστρέψουμε μέσα σε λίγους μήνες. Οι εργασίες στοίχησαν περίπου 100 χιλιάδες ευρώ και μάλιστα από ιδίους πόρους. Να αναφέρω στο σημείο αυτό, πως μεγάλος στόχος για τη Δημοτική Αρχή είναι η ένταξη του Κολυμβητηρίου, στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, το οποίο θα μας εξοικονομεί σημαντικά ποσά το χρόνο, τα οποία θα διατίθενται, για την αναβάθμιση και των υπολοίπων αθλητικών εγκαταστάσεων του σταδίου. Για παράδειγμα αυτό το διάστημα αντικαθιστούμε τον χλοοτάπητα στο κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, ο οποίος ήταν σε κάκιστη κατάσταση, ενώ σύντομα προχωράμε και στην εγκατάσταση φωτισμού στους πυλώνες του γηπέδου, που παρεμπιπτόντως δεν λειτουργούν. Συνέπεια αυτού είναι ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, αρκετοί να προπονούνται στο σκοτάδι» επισημαίνει στη «Σ» ο Αντιδήμαρχος για θέματα Αθλητισμού Νίκος Γκρίζης.

Οι μηνιαίες συνδρομές παρέμειναν στα ίδια επίπεδα. 5 ευρώ για παιδιά και 10 ευρώ για ενήλικες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου διαμορφώνεται ως εξής:

   ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ (ΜΙΚΡΗ – ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΣΙΝΑ) 2015

ΩΡΑΡΙΟΔΕΥΤΕΡΑΤΡΙΤΗΤΕΤΑΡΤΗΠΕΜΠΤΗΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
11:00-12:00     
12:00-13:00ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ
13:00-14:00ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ
14:30-15:30     
15:30-16:30ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
16:30-17:30ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
17:30-18:30ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
18:30-19:30ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑΔΗΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ
19:30-20:30     
20:30-21:30ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ
21:30-22:30ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙΔΗΜΟΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ

 

Νίκος Αγγελόπουλος