"Ομορφαίνω την πόλη μου-προστατεύω το περιβάλλον" απο τον δήμο Αγρινίου

Με σύνθημα «ΞΕΚΟΛΛΑ - Ομορφαίνω την πόλη μου – προστατεύω το περιβάλλον» ξεκινάει η ενημερωτική εκστρατεία για την αφισορύπανση και την καθαριότητα ο δήμος Αγρινίου.…

11074303_1105952966087888_2038201699_n

Με σύνθημα «ΞΕΚΟΛΛΑ - Ομορφαίνω την πόλη μου – προστατεύω το περιβάλλον» ξεκινάει η ενημερωτική εκστρατεία για την αφισορύπανση και την καθαριότητα ο δήμος Αγρινίου.

Η Δημοτική Αρχή θα δώσει ιδιαίτερη  έμφαση στον τομέα της καθαριότητας και στην παράνομη αφισοκόλληση, στοχεύοντας στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στο Δήμο Αγρινίου. Επίσης όπως ήδη έχει ανακοινωθεί  σε συνέντευξη τύπου, για να καλυφθούν οι ανάγκες, ιδιωτών και επιχειρηματιών, υπάρχουν σε διάφορα, σημεία του Δήμου ειδικά πλαίσια όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αναρτά τις αφίσες ή τις ανακοινώσεις του.

«Οι όποιες κατά νόμο κυρώσεις προβλέπονται θα  επιβληθούν, παρόλο που δεν το επιθυμούμε.. Πρέπει ο δήμος μας να έχει μια όμορφη εικόνα και το σημαντικότερο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η τήρηση ορισμένων απλών κανόνων που αρκούν για να κάνουν τη διαφορά» ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου..

Να υπενθυμίσουμε ότι, από 1ης Μαρτίου 2015 το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Αγρινίου ξεκίνησε και συνεχίζει την αφαίρεση αφισών και την καθαριότητα σε κάδους, κολώνες, αλλά και τοίχους της πόλης που είχαν  γεμίσει με αφίσες παντός είδους. Η αφίσα της ενημερωτικής εκστρατείας έχει τυπωθεί ,τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσουν τα σποτ (τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό) και ακόμη  θα ανακοινωθούν  επιπλέον δράσεις- κανόνες που  θα υπενθυμίζουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όλων των εμπλεκομένων και θα θέτουν  τις βασικές προϋποθέσεις συμπεριφοράς για ένα πιο  «καθαρό» Αγρίνιο.

«Η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα είναι υπόθεση όλων μας, ο καθένας προσωπικά πρέπει να αναλάβει το κομμάτι των υποχρεώσεων που του αναλογεί για να βοηθήσει στο έργο βελτίωσης της εικόνας του δήμου μας, που ήδη ξεκίνησε και υλοποιεί η  Δημοτική Αρχή» κατέληξε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου..