Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού - Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, διαβίβασε με κατεπείγον έγγραφο στους δήμους το  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, το οποίο ισχύει για σήμερα…

ektakto-deltio-epideinwsis-kairou-w_hr

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, διαβίβασε με κατεπείγον έγγραφο στους δήμους το  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, το οποίο ισχύει για σήμερα το βράδυ  Πέμπτη  20-10-2016 μέχρι και την Κυριακή 23-10-16  

Παράλληλα καλεί  τους φορείς, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των φαινομένων.

                              ΑΝΑΛΥΤΙΚΆ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 20-10-2016 ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ  ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:

1. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23-10-2016 ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ,  Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ.
2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-10-2016 ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-10-2016 ΠΙΘΑΝΩΣ  ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
3. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 22-10-2016 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ  ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 23-10-2016 ΠΙΘΑΝΩΣ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ.

 

Υ.Γ.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον καιρό μπορείτε να επισκεφτείτε το site   της ΕΜΥ http://www.hnms.gr/hnms/greek/index_html.