Αιτωλοακαρνανία: Τα σχολεία που θα παραμείνουν αύριο κλειστά

Αιτωλοακαρνανία: Τα σχολεία που θα παραμείνουν αύριο κλειστά

 

Λόγω παγετού δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα στο Δήμο Αγρινίου οι παρακάτω σχολικές μονάδες (Δημοτικά και Νηπιαγωγεiα): Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Ποταμούλας, Σκουτεράς, Κυπαρίσσου. Στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία κανονικά. Στο Δήμο Ξηρομέρου πιθανόν να μην λειτουργήσει το σχολείου του Αρχοντοχωρίου. Το Σχολείο του Θέρμου θα λειτουργήσει κανονικά, ενώ τελικά αποφασίστηκε όλα τα σχολεία του Δήμου Ναυπάκτου να παραμείνουν όλα κλειστά (εκτός τις σχολικές μονάδες Τ.Κ. Γαλατά). Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία στον Ορεινό Βάλτο Αμφιλοχίας.

Με απόφαση του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου που ελήφθη κατόπιν σχετικής εισήγησης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, κλειστά θα παραμείνουν για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του προβλήματος με το νερό, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Τοπικής Κοινότητας Αιτωλικού την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Ειδικότερα, την παραπάνω ημερομηνία δεν θα λειτουργήσουν:

-Το Νηπιαγωγείο Αιτωλικού

-Το 3ο Νηπιαγωγείο Αιτωλικού

-Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού

-Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού

-Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού

-Το Γυμνάσιο Αιτωλικού και

-Το Λύκειο Αιτωλικού.

Ταυτόχρονα με απόφαση του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Κων/νου Γιαννόπουλου δεν θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός Αιτωλικού ενώ με απόφαση του προέδρου  της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Αναστ. Σκαρμούτσου δεν θα λειτουργήσει το ΚΔΑΠ Γενικής Αγωγής Αιτωλικού.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε γιαγιά και θεία η επιμέλεια του παιδιού Μαζιώτη – Ρούπα