ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΑιτωλοακαρνανία: Από τον ΕΛΓΑ ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  

Αιτωλοακαρνανία: Από τον ΕΛΓΑ ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  

Αιτωλοακαρνανία: Από τον ΕΛΓΑ ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)  

Ξεκίνησαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Αγρινίου και τις Αιτωλοακαρνανίας με την παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΕΛΓΑ στο Αγρίνιο και στην Βόνιτσα όπου εκεί οι αγρότες πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Τράπεζα Πειραιώς. Η κινητοποίηση στον ΕΛΓΑ ήταν συμβολική, αφού όπως είπε ο κεντρικός ομιλητής στη συγκέντρωση και Πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Σπύρος Κωτοπούλης και οι εργαζόμενοι του ΕΛΓΑ από 01/01/17 αναγκάζονται να κινούνται για τις εκτιμήσεις, που είναι στο πλαίσιο της δουλειάς τους, ακόμη και με τα Ι.Χ τους, αφού το κράτος δεν τους καλύπτει τα έξοδα.

Στην συγκέντρωση στον ΕΛΓΑ παρέστησαν μέλη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και του παραρτήματος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος.

Οι αποφάσεις για να κλείσουν δρόμοι στην Αιτωλοακαρνανία θα ληφθούν μεθαύριο Τετάρτη στην σύσκεψη που θα πραγματοποιήσουν αγρότες από ολόκληρο τον νομό στο Μεσολόγγι, ενώ ήδη από σήμερα σε πολλές περιοχές, οι αγρότες παρατάσσουν τα τρακτέρ τους στις πλατείες των χωριών.

Περισσότερα στην εφημερίδα “Συνείδηση” αύριο 24-1-17 

agrotes-elga1

agrotes-elga6

agrotes-elga5

agrotes-elga4

agrotews-elga3

agrotes-elga2

agrotes-elga7

«Το πανηγύρι του Αη-Συμιού: Η ζωντανή παράδοση του Μεσολογγίου»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr