Αιτωλοακαρνανία: Αστυνομική επιχείρηση με 14 συλλήψεις

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας έγιναν σήμερα 14 συλλήψεις. Ειδικότερα από αστυνομικούς του Α.Τ Αγρινίου συνελήφθη ένας 35χρονος και ένας 26χρονος καθώς λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Παραβόλα και το Αγρίνιο αντίστοιχα χωρίς γνωστοποίηση λειτουργίας των καταστημάτων. Επίσης και στις δύο περιπτώσεις είχαν παραβιαστεί οι σφραγίδες σφράγισης που είχε τοποθετήσει η Δημοτική Αστυνομία. Στην περίπτωση του Αγρινίου η σφραγίδα είχε τοποθετηθεί στις 7/4/17, ενώ στην δεύτερη περίπτωση η σφραγίδα είχε τοποθετηθεί στις 17/8/17. Στην περίπτωση του Αγρινίου ο 26χρονος συλληφθείς ήταν υπεύθυνος στο κατάστημα 55χρονης.

Η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε έναν 59χρονο καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 3 καταδικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη ήταν από το 2015 και η ποινή ήταν 4 μήνες φυλάκιση. Η δεύτερη ήταν από το 2015 για 12 μήνες φυλάκιση και η Τρίτη περίπτωση για 4 μήνες φυλάκιση και ήταν από το 2017. Όλες οι καταδικαστικές αποφάσεις ήταν για παραβίαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε έναν 47χρονο καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις. Η πρώτη περίπτωση εκκρεμούσε από το 2016 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου για σωματική βλάβη από αμέλεια και προέβλεπε 10 μήνες φυλάκισης, ενώ η δεύτερη περίπτωση ήταν για φυλάκιση 7 μηνών από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου.

Στο πλαίσιο της ίδιας αστυνομικής επιχείρησης η Τροχαία Αγρινίου συνέλαβε συνολικά 6 άτομα μεταξύ των οποίων έναν Κινέζο και έναν υπήκοο Αλβανίας που οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα μοτοσυκλέτες και αυτοκίνητα. Επίσης για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Πογωνιά Βόνιτσας.

Στο Καινούριο αστυνομικοί του μεικτού συνεργείου ελέγχων συνέλαβαν έναν 26χρονο και έναν 54χρονο, υπήκοοι Αλβανίας, καθώς δεν διέθεταν έγγραφα για την παραμονή τους στην χώρα. Η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβε στη Στράτο έναν 44χρονο ο οποίος δεν διέθετε έγγραφα παραμονής στην χώρα, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε από το 2006 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση 3 ετών αι χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

 

Αμφιλοχία: 61χρονη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πίνοντας χλωρίνη!