ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑιτωλοακαρνανία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την διαβόητη σπείρα και τις συλλήψεις που δεν έκανε…

Αιτωλοακαρνανία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την διαβόητη σπείρα και τις συλλήψεις που δεν έκανε…

Αιτωλοακαρνανία: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την διαβόητη σπείρα και τις συλλήψεις που δεν έκανε…

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, επιβαίνοντες σε δύο οχήματα, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, όπου αφού προσέκρουσαν με αυτά πάνω στο αυτόματο μηχάνημα πώλησης καυσίμων, αποπειράθηκαν να το αφαιρέσουν, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει τα οχήματα από το Κεφαλόβρυσο, ενώ οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού αφού τα εντόπισαν εγκαταλελειμμένα, τα κατέσχεσαν και τα απέδωσαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στο μεταξύ από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, μετέβησαν με δύο οχήματα στο Μεσολόγγι και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ΑΤΜ το οποίο βρίσκεται σε εσοχή καταστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι άγνωστοι δράστες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέκρουσαν στο ΑΤΜ με το φορτηγό αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Από την  έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου προέκυψε ότι τα δύο οχήματα, είχαν αφαιρεθεί από τους δράστες, χθες τα ξημερώματα από περιοχές του Νεοχωρίου και του Αγρινίου.

Αγρίνιο: Κλειστή Τρίτη και Τετάρτη η Μπαϊμπά λόγω εργασιών του ΟΤΕ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr