Αιτωλοακαρνανία: 18 συλλήψεις στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης!

Στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής εξόρμησης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, το πρωί, έγιναν 18 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα του ποινικού κώδικα. Η Ασφάλεια Αγρινίου συνέλαβε 3 άνδρες και 1 γυναίκα για ρευματοκλοπή. Η επιχείρηση έγινε με την συνδρομή του ΔΕΔΗΕ και αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν δύο άτομα από αστυνομικούς του Α.Τ. Αγρινίου, ιδιοκτήτης και εργαζόμενες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, λόγω μη ύπαρξης βιβλιαρίου υγείας του εργαζόμενου. Η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας συνέλαβε στο Μοναστηράκι Βόνιτσας ένα υπήκοο Αλβανίας ο οποίος οδηγούσε δίκυκλο χωρίς δίπλωμα. Η Τροχαία Αγρινίου σε συνεργασία με την ΟΕΠΤΑ συνέλαβε συνολικά 7 άτομα τα οποία οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα. Ακόμη μια αντίστοιχη περίπτωση σημειώθηκε στην Κατούνα. Εκεί η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος.

Στη Βόνιτσα συνελήφθη ένας άνδρας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε από το 2016 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών φυλάκισης 3 μηνών για μέθη. Η ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ρίγανης συνέλαβε 2 υπηκόους Αλβανίας για παράνομη παραμονή στην χώρα. Ακόμη μια αντίστοιχη σύλληψη, για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, έγινε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας.   

Τιμές πράσινων ελιών (ΔΕΙΤΕ ΠΙΝΑΚΑ)