Ο Αιτωλοακαρνάνας υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Φεύγας με τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπορεί να έχουν ένα γεμάτο από υποχρεώσεις πρόγραμμα, όμως η οικογένειά τους δεν παύει στιγμή να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Ο Σάκης αυτή τη σεζόν θα εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο και προετοιμάζεται πυρετωδώς γι’ αυτή τη συνεργασία.

Τα Σαββατοκύριακα από εδώ και πέρα θα είναι διαφορετικά για την οικογένεια Ρουβά, αφού ο μπαμπάς θα λείπει, γι΄αυτό προσπαθούν να εκμεταλλευτούν αυτά που έχουν απομείνει μέχρι ο Σάκης να αρχίσει τις εμφανίσεις του. Έτσι λοιπόν, η οικογένεια αποφάσισε να απολαύσει τον ζεστό, φθινοπωρινό καιρό στο κέντρο της Αθήνας. Τόσο η Κάτια όσο και ο Σάκης αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη, όμως οι επιθυμίες των παιδιών τους είναι πάνω από όλα.

Η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας ήθελαν να παίξουν παιχνίδια μυστηρίου και οι διάσημοι γονείς δεν γινόταν να τους χαλάσουν το χατήρι. Όσο τα παιδιά διασκέδαζαν, το ζευγάρι χαλάρωσε και ήπιε τον καφέ του σε διπλανό μαγαζί, όπου συνάντησε και πολλές γνωστές παρουσίες.

Μία από τις συναντήσεις που είχε ο pop star στο «ΜΟΝΚ» ήταν εκείνη με τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. Βασίλη Φεύγα. Ο πολιτικός μοιράστηκε στιγμιότυπο της συνάντησής τους με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

tlife.gr

Σοκ στην Πάλαιρο: Νεκρός Άγγλος που έπεσε από μπαλκόνι